tisdag 11 augusti 2009

Förberedelser

Hemma från semestern i Italien och det är dags att ta i tu med slutplaneringen inför GAX. Det är ju en del som måste fixas.

Var inne på Runners Store i går och köpte några gel samt ett par strumpor. Passade även på att snacka med Emelie, en av Sveriges bästa kvinnliga landslagslöpare inom ultra samt min klubbkamrat i TUSLK, och höra lite hur hon tänker inför loppet. Hon kom med några värdefulla tips som jag ska ta vara på.

På Clas Ohlson inhandlades regnponcho, värmepåsar samt ljusstavar(!), det senare kan vara "bra att ha". Det som jag ska jag inhandla i dagarna. Kalsonger är det som är svårast att hitta tycker jag. Har näsan gett upp. Craft har för många sömmar och de är de enda jag hittar. Köpte ett par Brynje för några år sen och de är suveräna, hittar dock ingen som för dessa längre.

I går kväll förberedde jag portionsförpackningarna av Perpetuem och alla mina tabletter (Endurolutes etc). Mina drop bags börjar fyllas på med allehanda attiraljer. Den slutliga sorteringen kommer bli intressant...

Nu ska jag dra till Grönan med min tjejer samt goda vänner. Håll tummarna att vädret håller sig på sitt snälla humör.

5 kommentarer:

 1. Hej,

  Har du provat Addidas kallingar. Vill minnas att paret jag har hemma är någon form av tub-modell som saknar sömmar. Däremot kanske du inte ska göra som jag och köpa 1 strl för små.

  / Magnus

  p.s Det är den stora rumpan och låren som gör att kalsongerna är för små och inget annat....

  SvaraRadera
 2. OK, kalsongtips:
  Gå in på Dressman(!) och leta efter den eller de enda kallingarna som inte är i 100% bomull. Dom brukar ha briefs som är tillverkade i vad som närmast kan beskrivas som funktionsmaterial.
  Prova! Jag har sprungit många långa svettiga mil i dom här, aldrig en känning nånstans.

  SvaraRadera
 3. Ljusstavar?? En poncho kanske är smart.

  SvaraRadera
 4. @Anders: Ljusstavar kan vara bra om nåt händer ;)

  @Magnus: Två par Adidias-kallingar inköpta, sitter helt perfekt i stlk L ;)

  SvaraRadera
 5. Ljusstavar, det har jag inte ns tänkt på, poncho har jag redan skaffat. blir nog en lite extra ficklamp istället.

  Kalingar, Jag kör UnderArmor dom finns i vissa Stadium butiker, tycker dom är kanon, dom har även lite tjockare som är tights om man vill ha det tyvärr utan någon ficka.

  Ses kanske på gax ska köra gax50, men du har säkert redan sprungit förbi när vi startar.

  /Zingo

  SvaraRadera