måndag 4 maj 2009

På't igen

Måndag igen, underbart. Eftersom jag är arbetsbefriad så spelar dagarna egentligen mindre roll, men helgerna är ju naturligtvis roligare då jag får vara tillsammans med min familj.

Efter att hållit upp med träningen sen förra måndagen, dvs nästan en hel vecka (!) och utan att gnälla (enligt min fru) så beslöt jag mig för att gå ner på gymet på förmiddagen.

Värmde upp på löpbandet, 2 km @ 6:00, för att sen köra det sedvanliga styrkepasset på 40 minuter och avsluta med ytterligare 2 km på löpbandet, den här gången med korta intervaller för att bara få känna känslan av att springa. Jag har saknat att springa!

Efteråt var jag riktigt nöjd och glad! Jag hoppas att jag kan springa några kortisar i veckan för att hinna få igång kroppen inför lördagens lopp. Jag är fortfarande snorig, men i övrigt inga symptom från t ex halsen, så det borde gå.

7 kommentarer:

 1. Börjar bli spännande inför helgen nu! Verkar som att kroppen känns ok, och formen på väg?

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så värst laddad ännu, mest pga osäkerheten efter förkylningen. Ska testa att springa lite längre i morgon, så får jag se hur det känns. Håll tummarna för att det funkar!

  SvaraRadera
 3. Jag tror det kommer gå kanon! Du har grundträningen (minst sagt), och något längre vila inför loppet än vanligtvis, men det borde funka bra.
  Kör hårt, och hoppas du har en trevlig dag i spåret på, är det lördag?

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas som sagt på att hinna få igång kroppen tills på lördag. Det känns bättre idag, men är fortfarande snorig och "harklig". Nu börjar jag iaf känna mig lite mer taggad!

  SvaraRadera
 5. Zebban: Du hinner blir frisk innan loppet nu på lördag det är jag övertygade om. Med lite mirakel mat/dryck så kommer du vara i bra kondition speciellt med tanke på all träning som du har kört inför loppet. Om jag inte är allt för fokuserad kanske vi syns innan/under/efter loppet :=)

  /S

  SvaraRadera
 6. Klart vi syns Staffan. Mig kommer du inte undan!

  SvaraRadera
 7. Du hinner fräsa loss allt innan lördag. Du kommer vara i galet fin form!

  SvaraRadera