fredag 1 maj 2009

Statusuppdatering

Igår tog jag tag i det hela och ringde vårdcentralen. Kände att jag verkligen vill kolla halsen så att det inte är en begynnande halsfluss eller nåt annat som kräver antibiotika. Om jag måste börja en kur så måste det göras NU så att jag hinner bli klar innan loppet.

Kvart över 9 träffade jag så läkaren. Hon tittade och lyssnade och konstaterade att det inte rörde sig om streptokocker utan om en infektion. Om jag bara tar det lugnt och sköter om mig så bör den läka ut av sig själv i god tid till loppet. Skönt att höra!

Nu får jag passa på att vila och bli frisk. Hoppas kunna ge mig ut och jogga (ogillar verkligen det ordet) lite om några dagar för att få igång benen. Just nu känns det som jag inte sprungit på flera veckor, men det är bara 3 dagar sen sist! :)

Hoppas alla får en riktigt solig helg!

4 kommentarer:

 1. Äh, du kommer bara att ha vilat dig tokstark och löparabstinent till på lördag - shit vad bra det kommer att gå! Smart att gå till läkaren i tid. Sa du att du skulle springa fem mil? :-)

  SvaraRadera
 2. Vad är nästa? Lidingö Ultra, eller?

  SvaraRadera
 3. Skall försöka låta bli att dra med mig något hem till Sverige om en vecka. Sprang omkring ett gäng muppar från Mexico på kontoret i går, åker själv till Guatemala på måndag. Det gränsar ju till Mexico..

  SvaraRadera
 4. @Fredrika. Jo jag förklarade förutsättningarna för henne. Hon reagerade inte annorlunda än nån annan, men förstod "allvaret" i min oro.

  @Joakim: Jag säger inte att du inte är välkommen hem, men... ;) Jo visst är det Lidingö Ultra som är nästa, närmare bestämt om en vecka. Vågar börja hoppas på att bli frisk i tid.

  SvaraRadera